Púť do Svätej Zeme

03.12.2017 12:12

Púť do Izraela Svätej Zeme 

- odlet z Košíc

termín zájazdu: 24.02.-03.03.2018 

Cena: 690,00 € 

Sprievodca zájazdu je zároveň kňazom. 

Program zájazdu:

1.deň: Odlet z Košíc do Tel Avivu v obedňajších hodinách, po prílete prehliadka Jaffy, pokračovanie v ceste do Betlehema, ubytovanie v hoteli, večera a nocľah. 

2.deň: Po raňajkách celodenná prehliadka Bethlehema: Pole pastierov, Bazilika narodenia Pána, popoludní návšteva Hebronu, večera a nocľah. 

3.deň: Po raňajkách prehliadka Jeruzalema: Krížová cesta, Bazilika božieho hrobu, Múr nárekov, Hora Sion: Večeradlo, hrob Dávida, bazilika Usnutia Panny Márie, večera, nocľah. 

4. deň: Po raňajkách Betánia, prechod údolím Wadi Qelt do Jericha, miesto krstu – obnova krstných sľubov, kúpanie sa v Mŕtvom mori, večera a nocľah. 

5. deň: Po raňajkách presun autobusom do Jeruzalema, prehliadka Olivovej hory, Getsemanská záhrada, popopludní Ein Karem, prehliadka Kostola sv. Jána Krstiteľa, Cestou späť návšteva diamantového centra v Jeruzaleme, večera v tradičnej beduinskej reštaurácii, nocľah 

6. deň: Po raňajkách presun autobusom do okolia Genezaretského jazera, Tabgha, Kafarnaum, obed v reštaurácii pri jazere - ryba sv. Petra, po obede prehliadka hory Blahoslavenstiev, Banyas – národný park, večera a nocľah v Nazarete. 

7. deň: Po raňajkách Hora Tábor, prehliadka Baziliky Zvestovania a Kostola sv. Jozefa v Nazarete, popoludní obnova manželských sľubov v Káne Galilejskej, návrat späť, večera, nocľah. 

8. deň: Po raňajkách presun autobusom do Haify, prehliadka kostola Stella Maris, pokračovanie v ceste na letisko, odlet z Tel Avivu do Košíc v popoludňajších hodinách. 

Pútnicky program je spojený s každodennou svätou omšou. 

Sprievodca zájazdu si vyhradzuje právo na zmenu programu! 

Cena zahŕňa: letenka Košice - Tel Aviv – Košice, letiskový poplatok, palivový príplatok, klimatizovaný autobus v Izraeli, 7 x ubytovanie v 2 a 3 – lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením v 3* hoteli, polpenzia formou švédskych stolov, odborný sprievodca. Cena nezahŕňa: komplexné cestovné poistenie 16 EUR, obslužné + taxi na Horu Tábor + vstupy + audiosystém = 130 USD/platí sa u sprievodcu po prílete do Izraela/.

IZRAEL 24.2.-3.3.2018 (1).pdf (532598)

—————

Späť